Over ons

Al bijna tien jaar zijn wij expert op het gebied in CNC-freeswerk. Lees hieronder meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we zijn begonnen!

Ontstaan van het berijf

In 2011 besloot Robin Langeslag een bedrijf op te richten. Zoals veel dingen klein beginnen was dit in zijn geval net zo. Vanuit zijn schuur kon hij aan de slag. Na het uitstippelen van zijn plan besloot hij al snel zijn eerste CNC-freesmachine aan te schaffen. Langeslag Metaaltechniek was geboren, het echte werk kon beginnen!

Al snel bleek de schuur te klein om alle wensen van de klant te vervullen. In het eerste jaar van het bedrijf verhuisde Langeslag naar zijn eerste pand in Asperen. Daar werd jarenlang gewerkt aan de mooiste producten.

In 2019 ging het roer compleet om! Nieuwe apparatuur, een nieuwe locatie en een compleet nieuwe uitstraling voor het bedrijf. Met een frisse blik op de toekomst was het tijd om door te groeien.

Met een mooie en grote werkplaats is er ruimte genoeg voor toekomstige uitbreidingen en spannende innovaties. Met oog op kwaliteit, kennis en snelheid garandeert Robin met Langeslag Metaaltechniek de beste partij te zijn voor al uw freeswerk!

Alles voor het beste resultaat

Langeslag Metaaltechniek is producent van eenvoudige- tot complexe fijn mechanische onderdelen. Wij zijn sterk in het vervaardigen van producten in hoogwaardige materialen met zeer nauwe toleranties, in kleine en grote series. 

Wij beschikken over een modern en up-to-date machinepark waarin wij aan al uw wensen kunnen voldoen. In overleg met de klant verpakken wij de

producten naar wens, zoals per stuk of per batch.

 

Graag denken wij met u mee vanaf ontwerp tot productie, om zo tot een meest gunstige product-kostprijs te komen. Het leveren van uw producten vindt plaats met onze eigen snel-transport of Post-NL met Track en Trace, zodat wij u ten alle tijden kunnen vertellen waar uw product zich bevindt.